Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, tarjoilija tai kokki
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset taidot ruoanvalmistus-, tarjoilu-, myynti- ja asiakaspalvelutehtäviin. Alan työpaikat ovat ravintoloissa, hotelleissa, henkilöstöravintoloissa, opiskelija- ja lounasravintoloissa, laivoilla, sairaaloissa, kahviloissa, pikaruokapaikoissa sekä juhlapalvelu- ja matkailuyrityksissä.
Kenelle
Ravintola- ja catering-alan koulutus sopii sinulle, joka haluat oppia toteuttamaan asiakkaiden toiveita, kehittyä ruoanvalmistus- ja leivontataidoissa sekä asiakaspalvelu- ja tarjoilutaidoissa. Ravintola-ala sopii sinulle, jos haluat työskennellä joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tutkinnon suoritettuasi voit työllistyä monipuolisiin ravitsemisalan työpaikkoihin.
Lisätietoja ja haku 24.1.2024 mennessä: eduko.fi/haussanyt
Työvoimakoulutuksena: Makuja lautasella – à la carte ruoanvalmistus
Lisää ravintola-alan osaamistasi ja vahvista työllistymismahdollisuuksiasi esimerkiksi á la carte -ravintolaan! Ravintola-ala kaipaa osaavia työntekijöitä.
Koulutusaika: 8.1.-26.4.2024
Haku päättyy: 26.11.2024
Lue lisää ja hae: https://www.eduko.fi/tutkinto/makujalautaselle-alacarteruoanvalmistus/