EduHoiva

Etusivu  /  Palvelut  /  EduHoiva

Hyvinvointialan oppimisympäristössä EduHoivassa lähihoitajaopiskelijat tekevät asiakastöitä ammatinohjaajan opastuksella samalla yrittäjämäistä toimintaa oppien. EduHoivassa erityisesti lastenohjaaja- sekä nuoriso- ja yhteisöohjaajaopiskelijat tekevät yhteistyötä erilaisten ryhmien kanssa ja siellä järjestetään myös monenlaista viriketoimintaa. Myös jalkojenhoitajaopiskelijat tarjoavat palveluitaan EduHoivassa. EduHoiva sijaitsee uusissa tiloissa Utinkatu 54:ssä.

 

 

EduHoivassa edistetään terveyttä ja hyvinvointia, parannetaan asiakkaiden toimintakykyä ja tuetaan kuntoutumista. Voit mittauttaa verenpaineen, verensokerin ja kehon koostumuksen tai vaikkapa puristusvoiman. Tiloissa on mahdollisuus jumpata tai vaan rentoutua.

Työelämä- ja yrittäjyyslähtöisen oppimisympäristön toiminnan tavoitteena on asiakkaan kohtaaminen, paikallisen työelämäyhteistyön vahvistaminen, opiskelijoiden konkreettisten työelämätaitojen oppimisen ja kehittämisen vahvistaminen, yrittäjyyden sekä opiskelijoiden oman osaamisen tuotteistamisen suunnittelu ja toteutus.

EduHoiva, Utinkatu 54, Kouvola

Olemme avoinna asiakkaille ma-ke klo 9-13.

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

hae sivustolta