PikkuSalonki

PikkuSalonki on Edukon hius- ja kauneudenhoitoalan opetus- ja asiakaspalvelupiste, jossa tarjotaan parturi- ja kampaamopalveluja sekä kauneudenhoitoalan palveluja niin naisille kuin miehillekin.

Hiusala

PikkuSalonki sijaitsee Utinkatu 44:ssä, sisäänkäynti ovi P. Tarjoamme PikkuSalongissa asiakkaille opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia hiusten leikkauksista, värjäyksistä ja rakennekäsittelyistä. Parturiasiakkaiden palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset partapalvelut, kuten parranajot ja parran muotoilut. Mahdollisuuksien mukaan teemme myös erilaisia juhla- ja teemakampauksia.  

Kauneudenhoitoala

Tarjoamme asiakkaille PikkuSalongissa opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia, kuten jalka- ja käsihoitoja, kasvojen perushoidoista laite- ja erikoishoitoihin, vartalohoitoja, ehostuksia arkeen ja juhlaan sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu erilaiset kylpy- ja erikoishierontahoidot pienessä mutta tehokkaassa spa-osastossa.  

Tilauksesta palvelemme myös ryhmiä ja järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia. Kysy lisää niin räätälöimme ryhmällesi sopivan tilaisuuden!

Hiuska osuuskunta

PikkuSalongissa toimii Hiuska osuuskunta, jossa opiskelijat oppivat oman alansa töiden lisäksi yrittäjämäistä toimintaa. Hiuskalla työskentelee myös valmistuneita opiskelijoita. 

Osuuskunnassa tehdään hiusten leikkauksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyitä, kampauksia, ehostuksia, kasvohoitoja, jalka- ja käsihoitoja, kestolakkauksia, vartalohoitopalveluita yms. 

Osuuskunnan palvelut ovat avoinna sopimuksen mukaan.

Varaa aikasi hius- ja kauneudenhoitopalveluihin helposti verkkoajanvarauksesta Timmasta tai soittamalla 040 0264774.

Hinnastot

Nettiajanvaraus

Yhteydenotot

Varaa aika, peruuta aika tai kysy lisätietoa palveluistamme:

ma-pe klo 8.30-15.30
040 483 2800

hae sivustolta