Liiketoiminnan ammattitutkinto

Digitaalinen markkinointi

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa ja kehittää digitaalisen myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevien osaamista nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Digitaalisessa markkinoinnissa opiskellaan verkossa tapahtuvaa asiakashankintaa, myyntiä ja sisällöntuotantoa. Siinä opitaan mittaamaan, seuraamaan ja analysoimaan markkinoinnin onnistumista digitaalisin keinoin.

Voit hakea opiskelemaan joustavasti jatkuvassa haussa sinulle sopivana ajankohtana. Haastattelussa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle.

Kenelle

Koulutus sopii yrittäjille sekä henkilöille, jotka haluavat vahvistaa osaamista ja ymmärrystään digitaalisessa markkinoinnissa. Koulutus soveltuu hyvin myös yhdistysten ja järjestöjen toimihenkilöille. Koulutus on hyvin käytännön läheistä ja toimialariippumatonta.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Koulutus avaa uusia mahdollisuuksia työtehtäviin digitaalisen markkinoinnin parissa.

Opiskelutapa

Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena; lähiopetus järjestetään Kouvolassa. Kaikkiin koulutuspäiviin on kuitenkin aina etäosallistumismahdollisuus ja päivistä tehdään myös videotallenteet, jotka ovat opiskelijoiden käytössä koko koulutuksen ajan.

Osallistujilta edellytetään omaa tietokonetta/läppäriä, joka tulee ottaa mukaan koulutuspäiviin.

Tutkinnon sisältö

Opiskeltavia teemoja ovat: digitaalisen markkinoinnin strategia ja markkinoinnin suunnittelu, asiakashankinta verkossa ja digitaalinen asiakaspalvelu, asiakaslähtöinen myynti ja palvelumuotoilu verkossa, visuaalinen sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan sekä sosiaalinen media ja sisällöntuotanto asiakashankinnan keinoina.

Tutkinnon tarkempi sisältö on kuvattu ePerusteissa (opintopolku.fi)

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, joka on osallistujalle (sekä työnantajalle) veloitukseton, tai koulutussopimuksella, jolloin koulutuksen hinta on 300 €. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. Lisäksi opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin ja -välineet.


Haku

Muut tämän alan koulutukset

hae sivustolta