Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kansainvälisen kaupan tutkinnon osa 60 osp

Kansainväliseen liiketoimintaan suunnattu liiketoiminnan ammattitutkinnon osa sopii sinulle, joka toimit esimerkiksi logistiikan tai huolinnan parissa kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä ja haluat vahvistaa osaamistasi kansainväliseen kauppaan ja tullausasioihin liittyen.

Koulutuksessa käsitellään mm. seuraavia asioita: perehdytys tullitoimintaan, tavaran luokittelua ja toimista kansainvälisessä työympäristössä.

Tutkinnon osan suorittaminen onnistuu erinomaisesti myös perehdytyksenä uusiin huolinnan tai ulkomaankaupan assistentin työtehtäviin.

Tutkinnon osa suoritetaan näytöillä omissa työtehtävissä, joten sinulla tulee olla alan työpaikka.

Käytännön toteutus

Koulutus toteutetaan monimuotoisesti sisältäen sekä opetusta, oppimistehtäviä, ohjattua etäopiskelua ja työssäoppimista. Tutkinnon suorittaminen räätälöidään oman osaamisesi ja tavoitteidesi mukaan. Rakennat yhdessä vastuukouluttajan kanssa yksilöllisen opiskelusuunnitelman ja tutkintopolun. Aikaisempi osaamisesi voidaan edellytysten täyttyessä tunnustaa osaksi tutkintoa.

Hinta

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, joka on osallistujalle (sekä työnantajalle) veloitukseton, tai koulutussopimuksella, jolloin koulutuksen hinta on 300 €. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. Lisäksi opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin ja -välineet.


hae sivustolta