Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Digitaalisen sisällöntuotannon asiantuntija™

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on osaamista toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Hänellä on hyvää liiketoimintaosaamista ja hän verkostoituu ammatillisesti. Hänellä on viestintä- ja vuorovaikutusosaamista sekä tehtävissä tarvittavaa kielitaitoa. Hän käyttää tieto- ja viestintätekniikkaa tarkoituksenmukaisesti ja toimii erilaisissa digitaalisissa ympäristöissä.

Voit hakea opiskelemaan joustavasti jatkuvassa haussa sinulle sopivana ajankohtana. Haastattelussa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle.

Kenelle

Tutkinto sopii sinulle, joka työskentelet päätoimisesti sisällöntuotannon ja digimarkkinoinnin tehtävissä. Tutkinto sopii hyvin myös yrittäjälle, joka haluaa syventää digitaalisen sisällöntuotannon strategista ja taktista osaamistaan. Tutkinto sopi hyvin myös jatkokoulutukseksi liiketoiminnan ammattitutkinnon suorittaneille.

Hyödyt

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon/digitaalisen sisällöntuotannon asiantuntijan osaamista tarvitaan työelämässä kaikilla aloilla. Koulutuksessa kehität osaamistasi tehokkaan digimarkkinoinnin ja vaikuttavien sisältöjen luomisessa. Saat uusia käytännön työkaluja yrityksen digitaalisen sisällöntuotannon suunnitteluun, toteuttamiseen ja seurantaan. Kehität kykyäsi johtaa ja kehittää markkinoinnin kokonaiskuvaa ja strategiaa. Pääset verkostoitumaan ja vertaisoppimaan muiden sisältömarkkinoinnin kehittäjien kanssa ja ammentamaan uusia ideoita.

Opiskelutapa

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Nordic Marketing- yrityksen kanssa. Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaistamisen perusteella. Koulutus on monimuotokoulutusta painottuen työelämässä oppimiseen alan työpaikoilla. Koulutus on suunniteltu suoritettavaksi täysipäiväisen työn ohella. Koulutuspäivät toteutetaan etänä Edukon verkko-oppimisympäristössä tai mahdollisuuksien mukaan Kouvolassa. Koulutuspäivistä tehdään aina tallenne. Tallenteet ja verkko-opiskelu mahdollistavat joustavan osallistumisen asuinpaikkakunnasta ja työaikatauluista riippumatta.

Ammattitaito ja osaaminen osoitetaan näytöissä omassa työssä. Jos sinulla on jo tutkinnon perusteiden edellyttämä ammattitaito, voit myös suorittaa tutkinnon näytöin ilman tutkintokoulutusta.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden, jolloin opintoja on mahdollista jatkaa ammattikorkeakoulussa ja yliopistossa.

Tutkinnon sisältö

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto/Digitaalisen sisällöntuotannon Asiantuntija koostuu seuraavista tutkinnon osista:

  • Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen, 60 osp
  • Brändin kehittäminen, 60 osp
  • Digitaalisen myynnin kehittäminen, 60 osp

Tutkinnon laajuus on 180 osp. Tutkinnossa on kaikille osaamisaloille pakollisena tutkinnon osana Vastuualueen liiketoiminnan suunnittelu ja toteuttaminen (60 osp).

Tutkinnon tarkempi sisältö on kuvattu ePerusteissa (opintopolku.fi)

Nordic Marketing

Kustannukset

Koulutus on yksityishenkilölle maksuton. Opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin ja -välineet. Koulutukseen voi osallistua myös oppisopimuksella.


Haku

Muut tämän alan koulutukset

hae sivustolta