Makuja lautasella – Ála carte ruoanvalmistus

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on kiinnostusta ruoanvalmistuksesta, omaa perustiedot ja taidot ammattikeittiön ruoanvalmistuksen tehtävistä opiskelun tai työkokemuksen kautta. Tämä koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat työskennellä á la carte -ruokia valmistavassa ruokaravintolassa, ja heille sopii ilta- ja viikonloppupainotteinen työ. Sopii myös henkilöille, jotka ovat jo työskennelleet á la carte -ravintolassa ja haluavat hankkia lisää osaamista.

Koulutus sopii myös maahanmuuttaja taustaisille henkilöille, joilla on riittävä suomen kielen taito, ja jotka tarvitsevat mahdollisesti s2-tukea ammatillisen sanaston ja alalla toimimisen vahvistamiseen.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, joka sisältää lähi- ja etäopiskelua (myös verkko-opiskelua) sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijat saavat koulutuksen aikana henkilökohtaista ohjausta. Koulutuksen alkuun pidetään orientaatio, jonka aikana tutustutaan ravintola- ja cateringalan yrityksiin, työtehtäviin ja ohjataan koulutuksen sisältöön.

Opetukseen kuuluu myös työelämässä oppiminen, joka toteutetaan yhteistyöyrityksissämme tai opiskelijan itse hankkimissa työpaikoissa työelämäjaksolla. Koulutuksen aikana suoritetaan á la carte ruoanvalmistus tutkinnon osa (30 osp).

Sisältö

  • tarvittavat kortit anniskelupassi ja hygieniapassi
  • työtehtävien aikatauluttaminen ja suunnittelu
  • esivalmistaa ja valmistaa ruokaravintolan à la carte -listan ruokia, lisäkkeitä ja jälkiruokia annoskorttien ja asiakkaiden tilausten mukaan
    toimia liikeidean tai
  • toiminta-ajatuksen mukaisessa asiakaspalvelussa
  • omavalvonta ja puhtaanapito
  • S2-tuki tarvittaessa, (suomi) alan sanastoon ja työskentelyn mahdollistamiseen alan työtehtävissä

Hakeminen

tyomarkkinatori.fi
Koulutuksen numero: 716129
Hakuaika päättyy: 26.11.2023
Haastattelut: 13.12.2023 Kouvolan Ammattiopisto Eduko, Utinkatu 44
Koulutusaika: 8.1.-26.4.2024
Paikkoja: max 8
Koulutuksen järjestäjä: Kouvolan Ammattiopisto, Eduko
Paikka: Kouvolan Ammattiopisto, Eduko, Utinkatu 44, Kouvola

TE-puhelinpalvelu/Henkilöasiakkaat
puh. 0295 025 500
Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702
facebook.com/koulutusneuvonta


hae sivustolta