Matkailualan perustutkinto

Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinnosta saat monipuolisen osaamisen eri matkailualan perustoimintoihin, kuten asiakaspalveluun, kokouksiin, majoituksiin, anniskeluun sekä tapahtumatuotantoon.

Opiskelemaan voit hakea kevään yhteishaussa ja jatkuvassa haussa.

Kenelle

Matkailualalla tarvitaan positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta. Kiinnostus kielten opiskeluun ja kansainväliseen vaihtoon katsotaan eduksi.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Matkailupalvelujen tuottaja työskentelee matkailukeskusten ja -alueiden yrityksissä tai organisaatioissa, ohjelmapalveluyrityksissä, hotelleissa tai maatilamatkailuyrityksissä.

Alan jatkokoulutus on restonomi (AMK) ja voit suorittaa Xamkin restonomin opintoja jo koulutuksen aikana väyläopintoina.

Opiskelutapa

Opiskelu on enimmäkseen lähiopiskelua. Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan valinnaisia tutkinnon osia on mahdollista suorittaa kokonaan työelämässä. Edukossa on toimiva kansainvälinen yhteistyöverkosto, joten voit suorittaa myös tutkinnon osia ulkomailla.

Tutkinnon sisältö

Koulutuksen pääpaino on matkailupalvelujen osaamisalassa. Koulutuksessa käydään läpi tuotteistamista ja toteuttamista ohjelma- ja asiakaspalvelutehtävissä. Valinnaiset tutkinnon osat toteutetaan henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Tutkinnon tarkempi sisältö on kuvattu ePerusteissa (opintopolku.fi).

Hinta

Ammatilliset perustutkinnot ovat oppivelvollisuusikäisille opiskelijoille maksuttomia. Muut opiskelijat kustantavat itse opiskeluihin liittyvät työvälineet, tavarat ja kirjallisuuden. Koulutuksen voi suorittaa myös oppisopimuksella.


hae sivustolta