Päivita osaamistasi hitsauksessa

Koulutuksen suorittanut osaa soveltaa työssään eri laisia tekniikoita sekä soveltaa oppimiaan tietoja ja taitoja vaihtelevissa työelämän tilanteissa.

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyys uhan alaisille, joilla on metallialan peruskoulutusta tai työkokemusta, jotka haluavat päivittää osaamistaan hitsauksen osalta.

Suomen kielen osalta koulutuksessa saa tarvittaessa S2-tukea ammatillisen sanaston ja alalla toimimisen vahvistamiseen. Joten koulutuksen kautta voi edelleen vahvistaa metallialan ammattisuomen osaamista sekä päivittää samalla ammatillista osaamista.

Toteutus

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna (teoria ja käytännön harjoittelu), joka sisältää lähi- ja etäopiskelua (myös verkko-opiskelua) sekä työelämässä tapahtuvaa oppimista. Opiskelijat saavat koulutuksen aikana henkilökohtaista ohjausta. Koulutuksen alkuun pidetään orientaatio, jonka aikana tutustutaan alan työtehtäviin ja ohjataan koulutuksen sisältöön.

Opetukseen kuuluu myös työelämässä oppiminen, joka toteutetaan yhteistyöyrityksissämme tai opiskelijan itse hankkimissa työpaikoissa työelämäjaksolla. Työssäoppiminen tapahtuu työssäoppimispaikalla työssäoppimispaikan käytänteiden mukaisesti.

Sisältö

  • Tekninen piirtäminen ja kuvanlukutaito
  • Hitsausharjoitusta (1 pätevyyskoe mahdollisen tarpeen mukaan)
  • Alalla tarvittavat korttikoulutukset (työturvallisuuskortti ja tulityökortti)
  • Työssäoppiminen
  • S2-tuki ammattisanastoon liittyen tarvittaessa

Hakeminen

tyomarkkinatori.fi
Koulutuksen numero: 716804
Hakuaika päättyy: 21.1.2024
Haastattelut: 8.2.2024, Utinkatu 85
Koulutusaika: 4.3.-31.5.2024
Paikkoja: max 5
Koulutuksen järjestäjä: Eduko koulutus- ja yrityspalvelut Oy, Kouvola
Paikka: Kouvolan Ammattiopisto, Eduko, Utinkatu 44, Kouvola

TE-puhelinpalvelu/Henkilöasiakkaat
puh. 0295 025 500
Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702
facebook.com/koulutusneuvonta


hae sivustolta