Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tutkinnon osa: Annosruokien valmistus 25 osp

Oletko kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ammattikeittiössä tai haluat vahvistaa osaamistasi annosruokien valmistuksesta ja esille laitosta? Tämän tutkinnon osan suorittamalla saat varmuutta ja valmiuksia työtehtävien suorittamiseen, joita ravintolatyö tänä päivänä vaatii. Opit ravintola-alalla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä saat kokemusta eri työvaiheiden ja työprosessien kautta alan vaatimuksiin.

Opetus toteutetaan käytännön työtehtävissä toimimalla opetusravintolassa ja osaaminen ositetaan näytössä yhteistyöyrityksissämme.

Sisältö

Opiskelija osaa

  • aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
  • valmistaa ruoka-annoksia asiakkaiden tilauksesta
  • toimia liikeidean tai toiminta-ajatuksen mukaisessa asiakaspalvelussa
  • valmistautua vuoronvaihtoon ja seuraavaan työpäivään
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Haku

Muut tämän alan koulutukset

hae sivustolta