Oletko kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ammattikeittiössä tai haluat vahvistaa osaamistasi annosruokien valmistuksesta ja esille laitosta? Tämän tutkinnon osan suorittamalla saat varmuutta ja valmiuksia työtehtävien suorittamiseen, joita ravintolatyö tänä päivänä vaatii. Opit ravintola-alalla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä saat kokemusta eri työvaiheiden ja työprosessien kautta alan vaatimuksiin.
Opetus toteutetaan käytännön työtehtävissä toimimalla opetusravintolassa ja osaaminen ositetaan näytössä yhteistyöyrityksissämme.
Sisältö
Opiskelija osaa
- aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
- valmistaa ruoka-annoksia asiakkaiden tilauksesta
- toimia liikeidean tai toiminta-ajatuksen mukaisessa asiakaspalvelussa
- valmistautua vuoronvaihtoon ja seuraavaan työpäivään
- arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.