Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Tutkinnon osa: À la carte -ruoanvalmistus 30 osp

Oletko kiinnostunut ruoanvalmistuksesta ammattikeittiössä ja/tai haluat vahvistaa osaamistasi menukokonaisuuksien valmistuksesta, esille laitosta ja palvelusta?  Tämän tutkinnon osan suorittamalla saat varmuutta ja valmiuksia työtehtävien suorittamiseen, joita ravintolatyö tänä päivänä vaatii. Opit ravintola-alalla tarvittavia tietoja ja taitoja sekä saat kokemusta eri työvaiheiden ja työprosessien kautta alan vaatimuksiin.

Opetus toteutetaan käytännön työtehtävissä toimimalla opetusravintolassa ja osaaminen ositetaan näytössä yhteistyöyrityksissämme.

Sisältö

Tutkinnon osan ammattitaitovaatimukset

Opiskelija osaa

  • aikatauluttaa ja suunnitella päivittäiset työtehtävänsä
  • esivalmistaa ja valmistaa ruokaravintolan à la carte -listan ruokia, lisäkkeitä ja jälkiruokia annoskorttien ja asiakkaiden tilausten mukaan
  • toimia liikeidean tai toiminta-ajatuksen mukaisessa asiakaspalvelussa
  • valmistautua vuoronvaihtoon ja seuraavaan työpäivään
  • arvioida omaa osaamistaan ja toimintaansa työyhteisön jäsenenä.

Haku

Muut tämän alan koulutukset

hae sivustolta