Ravintola- ja cateringalan perustutkinto maahanmuuttajille (S2)
Koulutus alkaa 13.1.2025. Haku Wilman koulutuskalenterissa 10.12.2024 mennessä.
Kokkina opit tuntemaan ja käsittelemään erilaisia raaka-aineita ja makuja, joista valmistat laadukasta lounas- ja annosruokaa asiakkaille. Tarjoilijana huolehdit asiakaspalvelusta ja ruuan tarjoilusta. Lisäksi hoidat buffet-tarjoilua ja muita tarjoilijalle kuuluvia työtehtäviä.
Opinnot sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua oppilaitoksen eri toimipisteissä, verkko-opiskelua sekä opiskelua koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työelämässä. Osaaminen osoitetaan näytöillä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa. Opetuskieli on suomi.
Opinnot järjestetään pääsääntöisesti päiväopiskeluna maanantaista perjantaihin. Työelämäjaksoilla noudatetaan työpaikan työaikaa..
Koulutus sopii kaikille alasta kiinnostuneille, ja alkaa ammattisuomen kieltä tukevalla jaksolla, joka vahvistaa suomen kielen taitoon. Kielitaitovaatimus A2.1
Opintojen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan.