Työhyvinvointikoulutuksia

Koulutukset sopivat hyvin osana tyhy-päiviä ja ne suunnitellaan ja toteutetaan työyhteisön toiveiden mukaisesti. Ota yhteys ja suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Työnohjaus – kuulevat korvat, näkevät silmät

Mitä opitaan: Ymmärrystä työtä kuormittavista tekijöistä, työn aiheuttamista tunteista ja tuntemuksista, omasta ammatti-identiteetistä, työuupumusta ehkäisevistä keinoista sekä taitoja itsensä kehittämiseen.

Kenelle: Jokaiselle, joka haluaa tutkia itseään työntekijänä: mistä hänen työpäivänsä koostuu, minkälainen on hänen työnkuvansa ja mistä hänen onnistumisen kokemuksensa kumpuavat. Kaikille, jotka haluavat pysähtyä tutkimaan, mitä työ hänelle antaa ja mitä se vaatii ja mihin asioihin ja miten hän voi itse vaikuttaa.

Toteutus: Yksilöohjaus, pienryhmä-/ryhmäohjaus tai työyhteisöohjaus (yli 10 osallistujaa). Toteutus on prosessinomaista ja sitoutumista vaativaa.


 

VOIMAKEHÄ®- valmennus – Löydä oma polkusi loistaa!

Mitä opitaan: Opitaan tuntemaan itseä, omia voimavaroja, miten voin voida hyvin ja kukoistaa työelämässä ja muutenkin, stressata vähemmän. Miten työyhteisö voisi hyödyntää työntekijöiden vahvuuksia ja osaamisia entistä paremmin. VOIMAKEHÄ®- valmennus perustuu positiivisen psykologian ns. laajaan vahvuusnäkemykseen. Voimakehään sisältyvät luonteenvahvuudet, luontainen kyvykkyys ja lahjakkuus, hankitut tiedot ja osaaminen, kiinnostuksen kohteet, arvot ja resurssit.

Kenelle: VOIMAKEHÄ®- valmennuksesta on hyötyä kaikille, jotka miettivät omaa elämäänsä ja tulevaisuuden ratkaisuja. Valmennus soveltuu sekä ammatinvalinnan ja uraohjauksen että johtamisen ja valmentamisen työvälineeksi.

Toteutus: Yksilöohjaus, pienryhmä-/ryhmäohjaus tai työyhteisöohjaus (yli 10 osallistujaa). Toteutus voidaan sopia tarpeiden mukaan.


Työhyvinvointia yhdessä kokaten

Mitä opitaan: Terveyttä ylläpitävän ravitsemuksen ja yhteisöllisyyden merkityksestä työhyvinvoinnin kannalta.

Kenelle: Työyhteisöille (esim. tyhy-päivä)

Toteutus: Lyhyt tietoisku sekä käytännön ruoanvalmistusta ja leipomista

 


hae sivustolta