EduCafé kahvila- ja lounaspalvelut

Kaikissa Edukon toimipisteissä kahvila- ja lounaspalvelut toimivat EduCafé-nimellä. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti opiskelijat ja henkilökunta. Opiskelijaravintoissa voidaan tarjota opiskelijalounasta myös ryhmille ennakkotilauksesta esim. koulutusten yhteydessä.

Taitajantiellä toimii edelleen opetusravintola Armas.

Kohoa Synergiakeskuksen sekä Utinkatu 44 EduCafét ovat Edukon oppimisympäristöjä, jossa opiskelijat suorittavat asiakaspalvelun ja myynnin oikeita työtehtäviä asiakkaille. Niistä voi ostaa erilaisia elintarvikealan ja ravintola- ja catering-alan opiskelijoiden tekemiä herkkuja: suolaista, pullaa, leivonnaisia yms. Kohoa Synergiakeskuksen tiloissa toimivassa EduCaféssa on tarjolla myös viikoittain vaihtuva päivän keittolounas. 


EduCafé Utinkatu 44:ssä

Kahvila palvelee opiskeluaikoina klo 8–14.30 (pe klo 14.15). Yhteydenotot Maarit Sydänmaanlakka, puh. 0400 887 151, maarit.sydanmaanlakka@eduko.fi

EduCafé Taitajantiellä

Taitajantiellä, B-rakennuksessa, EduCafé on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.15–14.30, perjantaisin ja aattopäivinä palvelemme klo 14 asti. Siellä tarjotaan kahvilapalveluja niin opiskelijoille kuin ulkopuolisillekin asiakkaille. Asiakaspaikkoja jopa 200 ruokailijalle. 

Tiloja vuokrataan myös koulutuksiin ja yksityistilaisuuksiin on käytettävissä kokoustekniikkaa mm. isolla valkokankaalla. Tarjoilut suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa.

EduCafé Kohoa Synergiakeskuksessa

EduCafé palvelee Kouvolan keskustassa Kohoa Synergiakeskuksessa arkisin klo 11–13. Tarjolla on linjastolounas sekä kahvilatuotteita. Kohoan EduCafén yhteystiedot ja ruokalista löytyvät sivuiltamme.

EduKon opiskelijat järjestävät EduCafé Kohoassa ikääntyville suunnattua, ohjattua viriketoimintaa ajalla 15.1.-25.2. maanantaisin klo 9.00-10.45. Tervetuloa mukaan!

Ruokalistat

Kaikkien ravintoloidemme ruokalistat löytyvät sivuiltamme ja Armaksen myös Ruokapaikka.fi -sivustolta. 

Tervetuloa!

hae sivustolta