Ravintola-, catering- ja elintarvikeala

Ravintola- ja elintarvikealan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin ja monipuolisiin palvelutehtäviin ravitsemisalalla. Alalla tuotat palveluja ja tuotteita asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistajana, leipuri-kondiittorina, lihatuotteiden valmistajana tai meijeristinä yritystoiminnan periaatteiden ja kestävän toimintatavan mukaisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Koulutusta järjestetään Taitajantie 2:n ja Utinkatu 44:n toimipisteissä.

Tämän alan tutkinnot

Ravintola- ja catering-ala. Kokki annosten ääressä.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tarjoilija, Kokki
29913199-confectioner-makes-chocolate-candies-at-sweet-shop (1)
Elintarvikealan perustutkinto
Elintarvikkeiden valmistaja, Leipuri-kondiittori, Lihatuotteiden valmistaja
dieettikokki
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Tämän alan työvoimakoulutukset

hae sivustolta