Ravintola-, catering- ja elintarvikeala

Ravintola- ja elintarvikealan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin ja monipuolisiin palvelutehtäviin ravitsemisalalla. Alalla tuotat palveluja ja tuotteita asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistajana, leipuri-kondiittorina, lihatuotteiden valmistajana tai meijeristinä yritystoiminnan periaatteiden ja kestävän toimintatavan mukaisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Koulutusta järjestetään Taitajantie 2:n ja Utinkatu 44:n toimipisteissä.

Tämän alan tutkinnot

cook chef decorating garnishing prepared meal dish on the plate in restaurant commercial kitchen
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kokki
23298892-waiter-writing-down-the-order-of-customer
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tarjoilija
Elintarvikkeiden valmistaja työssään.
Elintarvikealan perustutkinto
Elintarvikkeiden valmistaja
Kondittori työssään
Elintarvikealan perustutkinto
Leipuri-kondiittori
dieettikokki
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Tämän alan työvoimakoulutukset

cook chef decorating garnishing prepared meal dish on the plate in restaurant commercial kitchen
Makuja lautaselle
ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa annosruokien valmistus (25 osp)
59917113-portrait-team-staff-worker-in-food-and-drink-industry
Elintarvikealalle tekijäksi

hae sivustolta