Ravintola-, catering- ja elintarvikeala
Ravintola- ja elintarvikealan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin ja monipuolisiin palvelutehtäviin ravitsemisalalla. Alalla tuotat palveluja ja tuotteita asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.
Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistajana, leipuri-kondiittorina, lihatuotteiden valmistajana tai meijeristinä yritystoiminnan periaatteiden ja kestävän toimintatavan mukaisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa ja kansainvälisessä ympäristössä.
Koulutusta järjestetään Taitajantie 2:n ja Utinkatu 44:n toimipisteissä.
Tämän alan tutkinnot

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Tutkinnon osa: Annosruokien valmistus 25 osp

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Tutkinnon osa: À la carte -ruoanvalmistus 30 osp

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto
Tutkinnon osa: Tilaus- ja juhlaruokien valmistus 25 osp

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kokki

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tarjoilija

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Elintarvikealan perustutkinto
Elintarvikkeiden valmistaja

Elintarvikealan perustutkinto
Leipuri-kondiittori

Elintarvikealan perustutkinto
Lihatuotteiden valmistaja