Ravintola-, catering- ja elintarvikeala

Ravintola- ja elintarvikealan tutkinnoilla saavutetaan osaaminen erilaisiin ja monipuolisiin palvelutehtäviin ravitsemisalalla. Alalla tuotat palveluja ja tuotteita asiakaslähtöisesti asiakkaiden arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan.

Voit työskennellä elintarvikkeiden valmistajana, leipuri-kondiittorina, lihatuotteiden valmistajana tai meijeristinä yritystoiminnan periaatteiden ja kestävän toimintatavan mukaisesti myös vaihtelevissa olosuhteissa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Koulutusta järjestetään Taitajantie 2:n ja Utinkatu 44:n toimipisteissä.

Tämän alan tutkinnot

cook chef decorating garnishing prepared meal dish on the plate in restaurant commercial kitchen
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Kokki
23298892-waiter-writing-down-the-order-of-customer
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto
Tarjoilija
mp44881113-food-products-made-from-pork-meat
Elintarvikealan perustutkinto
Lihatuotteiden valmistaja
Elintarvikkeiden valmistaja työssään.
Elintarvikealan perustutkinto
Elintarvikkeiden valmistaja
Kondittori työssään
Elintarvikealan perustutkinto
Leipuri-kondiittori
dieettikokki
Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

hae sivustolta