EduSalonki

Etusivu  /  Palvelut  /  EduSalonki

EduSalonki (ent. PikkuSalonki) on Edukon hius- ja kauneudenhoitoalan opetus- ja asiakaspalvelupiste, jossa tarjotaan parturi- ja kampaamopalveluja sekä kauneudenhoitoalan palveluja niin naisille kuin miehillekin. Palvelut toteutetaan opiskelijoiden harjoitustyönä. Hinta on keskimäärin 50 % edullisempi verrattuna ammattilaisten palveluhintoihin.

Hiusalan asiakaspalvelupäivät loppuvuodelle 2023: ma, ti, to, pe klo 8.30 – 13.30 (ei 3.11., 24.11., 1.12.). Syksyn viimeinen asiakaspalvelupäivä on 11.12.2023.

Hiusala

EduSalonki sijaitsee Utinkatu 44:ssä, sisäänkäynti ovi P. Tarjoamme EduSalongissa asiakkaille opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia hiusten leikkauksista, värjäyksistä ja rakennekäsittelyistä. Parturiasiakkaiden palveluvalikoimaan kuuluvat myös erilaiset partapalvelut, kuten parranajot ja parran muotoilut. Mahdollisuuksien mukaan teemme myös erilaisia juhla- ja teemakampauksia.  

Kauneudenhoitoala

Tarjoamme asiakkaille EduSalongissa opiskelijatyönä erilaisia palvelukokonaisuuksia, kuten jalka- ja käsihoitoja, kasvojen perushoidoista laite- ja erikoishoitoihin, vartalohoitoja, ehostuksia arkeen ja juhlaan sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä. Lisäksi palveluihimme kuuluu erilaiset kylpy- ja erikoishierontahoidot pienessä mutta tehokkaassa spa-osastossa. 

Teemme myös terveyteen suuntaavaa jalkojenhoitoa. Hoidot toteuttavat terveysalan ammattitutkinnon jalkojenhoitotyön osaamisalan opiskelijat. Perusjalkojenhoitoon kuuluu alaraajojen tutkiminen ja jalkojenhoidon toteutus. Huomioimme jalkojenhoidon toteuttamisessa erityisesti eri sairauksien vaikutusta jalkoihin (esim. diabetes, reuma) ja ohjeistamme asiakkaita jalkojen omahoidossa. Teemme myös erilaisia suojuksia/kevennyksiä erilaisten jalkaongelmien ennaltaehkäisemiseen. 

Tilauksesta palvelemme myös ryhmiä ja järjestämme erilaisia asiakastilaisuuksia. Kysy lisää niin räätälöimme ryhmällesi sopivan tilaisuuden!

Hinnastot

Nettiajanvaraus

Yhteydenotot

Varaa aika, peruuta aika tai kysy lisätietoa palveluistamme.
Valitettavasti emme aina pääse vastaamaan puhelimeen tai avaamaan ovea opetustuntien aikana.
Parhaiten tavoitat meidät puhelimitse
ma-pe klo 8.30-15.30
040 483 2800

 

hae sivustolta