Karhu Riitta
Ruoka- ja ravintolapalvelut
ruokapalvelu- ja ravintolapäällikkö
Edukossa on neljä EduCafé-nimistä opiskelijaravintolaa:
Kaikissa on sama viikoittain päivittyvä ruokalista, jonka löydät tältä sivulta.
MAANANTAI 20.1.
Lohimurekepihvit L, G
Kikherne-porkkanapihvit G, VEG
Kermaviilikastike L
Perunasose L
Punajuuri-omena-purjosalaatti
TIISTAI 21.1.
Jauhelihakeitto L, G
Kasvissosekeitto G, VEG
Kauratassut
Juustoviipaleet
Suolakurkkuviipaleet
KESKIVIIKKO 22.1.
Tomaatti-mozzarellakala L, G
Punajuuripaistos G, VEG
Keitetyt perunat
Raikas raastesalaatti
TORSTAI 23.1.
Nyhtöpossua ja tomaattinen kastike M, G
Kesäkurpitsa-tofukastike G, VEG
Perunasose
Kiinankaali-tomaatti-herne-purjosalaatti
PERJANTAI 24.1.
Karibian kasvispihvit G, VEG
Currykastike L
Haudutettu riisi
Jäävuori-ananas-raejuustosalaatti
MAANANTAI 27.1.
Kalakeitto L, G, K
Kasvis-härkäpapukeitto G, VEG, K
Lihapasteijat L
TIISTAI 28.1.
Kebab-tomaattikastike M, G, K
Kesäkurpitsa-tofukastike G, VEG, K
Haudutettu riisi
Kiinankaali-kurkku-maissisalaatti
KESKIVIIKKO 29.1.
Broileripyörykät L, K
Kasvispyörykät G, VEG
Remouladekastike L, G
Perunasose L
Puutarhurinsalaatti
TORSTAI 30.1.
Jauhelihalasgnette L, K
Kasvislasagnette G, VEG, K
Jäävuori-kurkku-paprikasalaatti
PERJANTAI 31.1.
Mantelikala L, K
Kasvispihvit VEG
Perunasose L
Salaattibuffet
Ruoka- ja ravintolapalvelut
ruokapalvelu- ja ravintolapäällikkö
Taitajantie 2,
45100 Kouvola
Koulutusten hakijapalvelut:
040 179 7109, hakijapalvelut@eduko.fi
© 2025 – Eduko