Karhu Riitta
Ruoka- ja ravintolapalvelut
ruokapalvelu- ja ravintolapäällikkö
Edukossa on neljä EduCafé-nimistä opiskelijaravintolaa:
Kaikissa on sama viikoittain päivittyvä ruokalista, jonka löydät tältä sivulta.
MAANANTAI 21.4.
Suljettu
TIISTAI 22.4.
Lihakeitto L, G
Kasvissosekeitto G, VEG
Kauratassut
Juustoviipaleet
Suolakurkkuviipaleet
KESKIVIIKKO 23.4.
Palermon pasta L
Kasvispastavuoka G, VEG
Kiinankaali-tomaatti-herne-purjosalaatti
TORSTAI 24.4.
Tomaatti-mozzarellakala L, G
Punajuuripaistos G, VEG
Keitetyt perunat
Raikas raastesalaatti
PERJANTAI 25.4.
Suljettu
MAANANTAI 28.4.
Kalakeitto L, G
Kasvis-härkäpapukeitto G, VEG
Lihapasteijat L
TIISTAI 29.4.
Kebab-tomaattikastike M, G
Kesäkurpitsa-tofukastike G, VEG
Haudutettu riisi
Kiinankaali-kurkku-maissisalaatti
KESKIVIIKKO 30.4.
Kanapuikot L, G
Karibian kasvispihvit G, VEG
Remouladekastike L, G
Perunasose L
Puutarhurinsalaatti
Vappumunkit ja kahvit
TORSTAI 1.5.
Suljettu – hyvää vappua!
PERJANTAI 2.5.
Ohrasuurimopuuro L
Ohrasuurimopuuro VEG
Marjakeitto L, VEG
Sämpylät
Broilerileike
Kurkkuviipaleet
Ruoka- ja ravintolapalvelut
ruokapalvelu- ja ravintolapäällikkö
Taitajantie 2,
45100 Kouvola
Koulutusten hakijapalvelut:
040 179 7109, hakijapalvelut@eduko.fi
© 2025 – Eduko