🍃Tervetuloa Luonnontuotteet ravintolatoiminnassa -seminaariin 21.3.2023 klo 9-12!
🌱Tule kuulemaan Suomen luonnon ravintorikkaiden luonnontuotteiden käytöstä ja niiden monista mahdollisuuksista. Seminaari sukeltaa villiruoan maailmaan, jossa luonnontuotealan ammattilaiset kertovat keruutuotteiden matkasta luonnosta lautaselle, lasiin ja tuotteiksi.
🌱Huippukokki Ossi Paloneva pitää innostavan esityksen siitä, miten luonnonkeruutuotteet tuovat lisäarvoa ravintola-, elintarvike- ja matkailutoimintaan. Tämän lisäksi sympaattinen Lari Laurikkala, Nokkos Companyn perustaja, johdattelee kuulijat kukkien, kääpien, marjojen ja villien yrttien käyttöön juomateollisuudessa.
🌱Paikallisista toimijoista puheenvuoron saavat luonnontuotteita yrityksessään käyttävä, villiyrttikouluttaja ja kokki Virpi Petäjämäki sekä metsänomistaja Pasi Kauppi kertoo, miten Saimaan keruuosuuskunta syntyi, millaisia metsästä saatavia luonnontuotteita se käyttää toiminnassaan ja miten osuuskunta hyödyttää siihen kuuluvia metsänomistajia.
Paikan päällä luonnontuotteiden maistelua ja kahvitarjoilu klo 10.25.
👉Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen ja maksuttomaan seminaariin 19.3. mennessä (Huom, paikkoja on rajoitetusti): https://www.lyyti.in/Luonnontuotteet_ravintolatoiminnassa__seminaari_3087
Suomen metsäkeskus 4H Suomi