Kilpailutoiminta

Ammattitaitoa kehitetään kilpailemalla

Eduko on vahvasti mukana ammatillisen koulutuksen kilpailutoiminnassa, jota Suomessa koordinoi Skills Finland ry. Toiminnan tavoitteena on kehittää ammatillista koulutusta, henkilöstön osaamista ja opiskelijoiden ammattitaitoa. Useimmat opiskelijat haluavat menestyä ja he valmentautuvat opettajien johdolla kilpailuihin huolellisesti etukäteen. 

Eduko on mukana myös kansainvälisessä kilpailutoiminnassa. KV-kilpailuihin osallistutaan World- ja Euro Skills -tasoilla, mikäli Edukon opiskelijat saavuttavat menestystä Taitaja-kisoissa. KV-yhteistyökumppaneiden kanssa voidaan tehdä yhteistyötä kilpailutoiminnassa. Voimme esimerkiksi osallistua erilliskutsuilla muiden maiden kilpailuihin. Kilpailutoiminnassa valmennusasiantuntijuutta voidaan myydä koulutusvientitoimintana. 

Eduko on aktiivinen myös SAKU ry:n toiminnassa. Oppilaitoksen henkilökunta ja opiskelijat osallistuvat säännöllisesti eri urheilulajien turnauksiin ja kilpailuihin. Näiden lisäksi opiskelijamme osallistuvat myös muihin kulttuurillisten lajien kilpailuihin Suomessa ja ulkomailla.

Eduko on elektroniikan huippuvalmennusyksikkö

Skills Finland ry on nimennyt huippuvalmennusyksiköt, jotka toteuttavat valmennusta kansainvälisiin ammattitaitokilpailuihin. Eduko on elektroniikan huippuvalmennusyksikkö.

LISÄTIETOJA

OTA YHTEYTTÄ

Jaa

hae sivustolta