Yrittäjyyden koulutuksia

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Haluatko syventää johtamisosaamistasi?

Olet toiminut jo pidempään johtamis-, esimies- tai asiantuntijatehtävissä ja toteutat organisaation strategiaa omalla vastuualueellasi tai olet yrittäjä.

Yrittäjänä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon avulla kehität yritystoimintaasi ja johtamisosaamistasi esimerkiksi yrityksen laajentuessa. Johtavassa tehtävässä vahvistat osaamistasi valitsemillasi johtajuuden osa-alueilla. Valmennuksen tehtävät ohjaavat opiskelijan johtamisosaamisen kehittämiseen. Osaaminen osoitetaan omassa työtehtävässä erikoisammattitutkinnon perusteiden mukaisesti.

Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman perusteella (keskimäärin 1,5 vuotta). Koulutus on monimuotokoulutusta, painottuen työssä oppimiseen johtamistehtävissä. Valmennuksen lähitapaamiset ovat verkossa iltaisin kerran tai kaksi kuukaudessa.

Voit hakea opiskelemaan joustavasti jatkuvassa haussa sinulle sopivana ajankohtana. Hakulinkki löytyy sivun alalaidasta. Haastattelussa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle.

Seuraavan ryhmän aloitustapaaminen on 31.8.2023.

Koulutus on mahdollista myös oppisopimuksella.

Yrittäjyyden ammattitutkinto

Suunnitteletko yritystoimintaa? Oletko jo yrittäjänä ja haluat kehittää toimintaasi? Onko edessä yrityksen ostaminen tai sukupolvenvaihdos?

Verkko-opintoina toteutettava yrittäjyyden ammattitutkinto tarjoaa mahdollisuuden vahvistaa osaamistasi tutkinnon ja siihen liittyvän valmennuksen kautta.

Yritystoimintaa suunnittelevilla ja käynnistävillä henkilöillä on mahdollisuus saada valmennusta yrityksen aloitusvaiheeseen ja osoittaa osaamisensa perustamalla yrityksen tai valmistelemalla yrityksen perustamiseen tarvittavat toimenpiteet käynnistystä vaille. Yrittäjinä jo toimivat osoittavat osaamisensa heille suunnattujen osaamistavoitteiden mukaisesti, jolloin pureudutaan yritystoiminnan nykytilaan ja linjataan tulevaisuuden konkreettisia kehittämistavoitteita. Yrityksen ja yrittäjän tilanteen mukaan valitaan osaamisala yritystoimintaa jatkavien osalta.

Uutena osaamisalana on yritysneuvonta, se soveltuu työssään yritysneuvonnan perusosaamista tarvitseville opiskelijoille.

Voit hakea opiskelemaan joustavasti jatkuvassa haussa. Hakulinkki löytyy sivun alalaidasta. Haastattelussa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle. Jokaiselle opiskelijalle tehdään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelma.

Lisätietoja

Maarit Helkala, maarit.helkala@eduko.fi, 040 4813 904

hae sivustolta