Slice-opiskelijakortti

Edukon digitaalinen opiskelijakortti​

Edukon opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii virallisena todistuksena opiskeluistasi Edukossa.

Opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen:

  • päätoimiset opiskelijat: sininen 
  • sivutoimiset opiskelijat: vihreä

Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen.

Jos korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin. Jos saat päätoimisena opiskelijana etuuksia (esim. päivärahaa tai työttömyysetuutta), korttisi väri on vihreä.

Opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja halki Suomen. Siksi se kannattaakin ottaa heti käyttöön opintojen alussa.

Huom! Kortin voi aktivoida, kun opinnot ovat virallisesti alkaneet.

Slice-opiskelijakortin käyttöönotto

Luvan antaminen

Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa: kolmen pisteen alta -> lomakkeet -> luvat ja kiellot -> Annan luvan tietojeni siirtoon Slice.fi:lle maksuttoman opiskelijakortin toimittamista varten. Tietosi siirtyvät Slicelle puolessa tunnissa.

Huomaa! Opiskelijakortti pitää ladata henkilökohtaisella sähköpostilla tai Edukon sähköpostilla, mutta sähköpostisi pitää löytyä Edukon Wilmasta.

Valokuvan antaminen

Siirry lataamaan valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa: slice.fi/upload/eduko.

Sovelluksen aktivointi

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointiohjeet. Mikäli viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi. Lataa Slice.fi-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamillasi tunnuksilla.

Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi!

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa slice.fi/resetoi. Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat pian sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi

hae sivustolta