Eetu-hankkeen digitaitomateriaalit

Pandemian aikana meistä jokainen joutui mukaan massiiviseen digiloikkaan. Ilman perusdigitaitoja ei enää työelämässä selviä ja omien asioidenkin hoito vaatii melkoista digiosaamista.

Voiko sosiaalinen media toimia apuna työnhaussa ja voiko sieltä löytää työpaikkoja? Entä kannattaako työnantajien olla somessa ja pyrkiä löytämään sen kautta uusia työntekijöitä? Mikä on paras somekanava työnantajien ja työntekijöiden kohtaamiseen? Harjoittele etsimään työpaikkoja, tuomaan omaa osaamistasi esille esim. videoCV:n avulla ja käyttämään erilaisia verkkokokousvälineitä kuten Teams ja Zoom.

Miten sosiaalinen media voi lisätä oppimista? Etäkokouksen etiketti ja tekniikat vaativat harjoittelua. Kun osaat perusasiat, voit huoletta osallistua erilaisiin etäpalavereihin.

Tervetuloa kehittämään taitojasi digitaalisissa ympäristöissä. Löydät täältä eri aihepiirejä, joista jokainen lähestyy digitaalisessa ympäristössä työskentelyä omasta näkökulmastaan. Voit opiskella kaikki osa-alueet, tai vahvistaa taitojasi jossakin tietyssä asiassa.

Opiskelun voit aloittaa alla olevista webinaareista, joista saat tiivistetysti ja monipuolisesti tietoa eri aihealueista.

Webinaarin esittely

Työ ja some -webinaarissa Eveliina Toivosen luento tempaa kuuntelijan mukaansa ja antaa näkökulmaa somen käyttöön niin työssä kuin vapaa-ajalla.

EETU-hanke on rahoitettu osana Euroopan unionin Covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

hae sivustolta