Makujen polku -lähiruokatapahtuman leivonnaiskilpailussa etsittiin paikallisia raaka-aineita hyödyntävää, herkullista ja näyttävää leivonnaista Kouvolan 15-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kilpailulla haluttiin myös tehdä näkyväksi paikallista leipomo- ja konditoria-alan osaamista.
Opiskelijasarjan voittajaleivonnaisen Vattu-laku tehnyt Saana Koivu opiskelee Edukossa toista vuotta leipuri-kondiittoriksi. Saana voitti myös yleisöäänestyksen opiskelija-sarjassa. Lämpimät onnittelut Saana!
Saana: ”Kouvola on sisimmältään kaunis ja sydämellinen, ja halusin tuoda tämän puolen kaupungista esiin.”
Leipomosarjan Ramin Konditoria Kahvilan Laku-mokka valittiin Makujen polku -tapahtumassa Kouvolan parhaaksi leivonnaiseksi.
Makujen polku -lähiruokatapahtuman järjestivät yhteistyössä Kouvola Innovation, Kouvolan Ydinkeskusta ry, aktiivinen yritysjoukko sekä Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka KEKE-hankkeen toimijat.
📷Kouvolan Ydinkeskusta ry/Henna Perkiö