Blogi

Edukolaiset liikkeellä

Vasemmalta Tommi Neuvonen, Rainer Korhonen ja Tommi Miettinen

Meitä edukolaisia voi tavata esimerkiksi erilaisissa sidosryhmiemme tapahtumissa ja kauppakeskuksissa. Yhteistyökumppanimme järjestävät myös tiloissamme esimerkiksi rekrytapahtumia opiskelijoille. 

Tämän vuoden alussa olemme infonneet Prisma-keskuksessa ja Veturissa. Ständillämme kävi ohikulkijoita kysymässä koulutuksistamme ja kerroimme joustavista tavoista täydentää osaamista tai hankkia kokonaan uusi ammatti. 

Opojen infopiste on TE-toimiston tiloissa aina jokaisen kuun ensimmäisenä maanantaina klo 13–15. Silloin voi tulla paikan päälle kysymään Edukon koulutustarjonnasta, jatkuvan haun paikoista ja joustavista yksilöllisistä opintopoluista.  

Edukolla oli oma ständi 25.1. Kouvolan kaupungintalolla Kesäksi duuniin -tapahtumassa, jonka järjestivät Kaakkois-Suomen TE-palvelut yhteistyössä alueen Ohjaamojen, kaupunkien ja kuntien, oppilaitosten ja TE-liven kanssa. Tapahtumassa annettiin vinkkejä työnhakuun, kesätöihin, yrittäjyyteen, opintoihin ja työsuojeluun. Edukon kortti- ja pätevyyskoulutukset olivat esillä, koska moneen kesätyöhönkin vaaditaan jokin lupa. 

Xamk järjesti Track Yourself – logistiikka-alan rekry- ja koulutusmessut Kouvolan Lakritsin tiloissa 7.2. Logistiikka- ja autoalan opomme sekä oppisopimuksen asiantuntijamme kertoivat opiskelumahdollisuuksista Edukossa. 

Työelämän yhteistyökumppanimme Kymen Seudun Osuuskauppa järjesti 23.1. Utinkadun kampuksella kesätyöinfon, jossa KSOn työntekijät kertoivat omien alojensa ja toimipaikkojen kesätyöpaikoista kesälle 2023. 

Xamk järjesti Pajakahvilan alakerrassa työelämäpäivän 19.1., jossa olimme mukana Digit 2 –hankkeella markkinoimassa Tärpit työelämään -sovellusta ja oppisopimuskoulutusta. 

hae sivustolta