Elintarviketeknologia-alan uudistuminen ja kehittäminen
Tavoitteena on elintarviketeknologia-alan oppimisympäristön uudistaminen ja kehittäminen sekä opettajien kouluttaminen kasvipohjaisiin raaka-aineisiin.
Opetustoiminnan painopisteenä tulee olemaan kasvipohjaisten elintarvikeraaka-aineiden käyttö teollisessa ruokatuotannon prosessissa ja kestävän valmisruokatuotannon kehittäminen. Erityisenä painopisteenä on kasvipohjaisten elintarvikeraaka-aineiden, erityisesti kasviproteiinien, alkutuotannon prosessin kehittäminen.
Hankeinfo
Toteutusaika
1.6.2023 – 31.12.2024
Rahoitus
Kymin 100-vuotissäätiö
Lisätietoja
Taru Tojkander
taru.tojkander@eduko.fi
040 758 7917
Riitta Karhu
riitta.karhu@eduko.fi
040 566 6207