VASKI – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus

VASKI-hanke on osa ammatillisen koulutuksen kestävän kehityksen ja vihreän siirtymän kehittämisohjelmaa. VASKI-hankkeen ydintavoitteena on koota hankkeen eri teemojen lopputuloksista yhteen ammatillisen koulutuksen kestävyystiekartta, joka toimii tulevaisuudessakin työkaluna ammatillisen koulutuksen järjestäjille tavoiteltaessa kestävää ja vastuullista toimintaa sekä edistäen vihreää siirtymää. Projekti on valtakunnallinen koordinaatiohanke, jonka Opetushallitus rahoittaa. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki ammatillisen koulutuksen toimijat.

Kouvolan Ammattiopisto Oy:ssa hankkeen tavoitteena on laatia kestävän tulevaisuuden tiekartta vuosille 2022–2026 ja selkokielinen vastuullisuus ja kestävä kehitys -ohjelma. Kestävää kehitystä lähdetään integroimaan eri alojen opetukseen ja kehitetään kestävän kehityksen kursseja. Henkilöstöä sitoutetaan kestävän kehityksen toimenpiteisiin ja käynnistetään oppilaitoksen kestävän kehityksen työryhmä.

Projekti on valtakunnallinen koordinaatiohanke, jonka opetushallitus rahoittaa. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki ammatillisen koulutuksen toimijat.

Energiansäästämisen huoneentaulu ammattiopistoille

Hankeinfo

Hankkeen nimi
VASKI – Vastuullinen ja kestävä ammatillinen koulutus

Toteutusaika
1.1.2022 – 31.12.2023

Rahoittaja
OPH

Edukon rooli
Osatoteuttaja

Toteutusalue
Valtakunnallinen

Kysy lisää
Marika Hänninen
marika.hanninen@eduko.fi
040 5152 196

hae sivustolta