Kohderyhmä
Hygieniapassi vaaditaan useisiin elintarvikealan työtehtäviin, esimerkiksi elintarvikkeiden parissa työskentelevälle sekä pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevälle henkilölle teollisuuden aloilla sekä erilaisiin palvelualojen tehtäviin liittyen.
Toteutus
Ryhmämuotoisena lähiopetuksena toteutetaan yhden päivän aikana teoria ja koe.
Sisältö
Koulutuksessa kerrataan hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet, kuten mikrobeja ja niiden elinehtoja, hygieenisiä työtapoja ja henkilökohtaista hygieniaa sekä omavalvonta ja lainsäädäntö elintarviketyössä. Koulutus valmentaa osallistujat hygieniapassitestiin. Koulutus pohjautuu Ruokaviraston ohjeeseen sekä ohjeeseen erityistilannetesteistä. Noudatamme Ruokaviraston ohjeistusta erityistestitilanteisiin liittyen.
Mahdollinen uusintatestaus sovitaan osallistujan kanssa erikseen, mikäli testiä ei saa hyväksytysti suoritettua. Noudatamme tässä Ruokaviraston ohjeistusta.
Todistukset
Toimitamme osallistujille viivytyksettä määräysten mukaisen todistuksen (kortin) suorituksesta.
Syksyn 2023 koulutukset
- 23.8.2023 (pelkkä testi)
- 28.9.2023
- 15.11.2023
Koulutuspäivä klo 8 – 14, testi 14-15
Ilmoittautuminen ja lisätietoja
Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu: puh. 020 7879 200 (ma-pe klo 8-12) tai neuvonta@eduko.fi