Kohderyhmä
Hygieniapassi vaaditaan useisiin elintarvikealan työtehtäviin, esimerkiksi elintarvikkeiden parissa työskentelevälle sekä pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevälle henkilölle teollisuuden aloilla sekä erilaisiin palvelualojen tehtäviin liittyen.
Toteutus
Ryhmämuotoisena lähiopetuksena toteutetaan yhden päivän aikana teoria ja koe.
Sisältö
Koulutuksessa kerrataan hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet, kuten mikrobeja ja niiden elinehtoja, hygieenisiä työtapoja ja henkilökohtaista hygieniaa sekä omavalvonta ja lainsäädäntö elintarviketyössä. Koulutus valmentaa osallistujat hygieniapassitestiin. Koulutus pohjautuu Ruokaviraston ohjeeseen sekä ohjeeseen erityistilannetesteistä. Noudatamme Ruokaviraston ohjeistusta erityistestitilanteisiin liittyen.
Mahdollinen uusintatestaus sovitaan osallistujan kanssa erikseen, mikäli testiä ei saa hyväksytysti suoritettua. Noudatamme tässä Ruokaviraston ohjeistusta.
Materiaalia itseopiskeluun
Hinta
110 € (sis. alv), pelkkä testi 55 €
Todistukset
Toimitamme osallistujille Ruokaviraston toimittaman todistuksen (kortin) suorituksesta noin kolmen viikon kuluessa.
Vuoden 2025 koulutukset
- 13.3.2025, klo 8.00 – 14.00
- 8.5.2025 Huom! Ilta-aika klo 15.00 – 21.00
- 9.10.2025, klo 8.00 – 14.00
Vuoden 2025 testit
- 13.3.2025, klo 14.00 – 15.00
- 8.5.2025 Huom! Ilta-aika klo 20.00 – 21.00
- 9.10.2025, klo 14.00 – 15.00
Huom! Yritysten ja ryhmien ilmoittautumiset tyoelamapalvelut@eduko.fi
Ilmoitathan osallistujasta seuraavat tiedot:
- syntymäaika
- kotiosoite
- postinumero ja postitoimipaikka
- puhelinnumero
- sähköpostiosoite