Hygieniapassikoulutus ja -testi

Kohderyhmä

Hygieniapassi vaaditaan useisiin elintarvikealan työtehtäviin, esimerkiksi elintarvikkeiden parissa työskentelevälle sekä pakkaamattomia elintarvikkeita käsittelevälle henkilölle teollisuuden aloilla sekä erilaisiin palvelualojen tehtäviin liittyen.

Toteutus

Ryhmämuotoisena lähiopetuksena toteutetaan yhden päivän aikana teoria ja koe.

Sisältö

Koulutuksessa kerrataan hygieniatestissä vaadittavat osa-alueet, kuten mikrobeja ja niiden elinehtoja, hygieenisiä työtapoja ja henkilökohtaista hygieniaa sekä omavalvonta ja lainsäädäntö elintarviketyössä. Koulutus valmentaa osallistujat hygieniapassitestiin. Koulutus pohjautuu Ruokaviraston ohjeeseen sekä ohjeeseen erityistilannetesteistä. Noudatamme Ruokaviraston ohjeistusta erityistestitilanteisiin liittyen.

Mahdollinen uusintatestaus sovitaan osallistujan kanssa erikseen, mikäli testiä ei saa hyväksytysti suoritettua. Noudatamme tässä Ruokaviraston ohjeistusta.

Materiaalia itseopiskeluun

Lupa kokata (PDF)

Ruokaa hygieenisesti (oph.fi)

Hinta

110 € (sis. alv), pelkkä testi 55 €

Todistukset

Toimitamme osallistujille Ruokaviraston toimittaman todistuksen (kortin) suorituksesta noin kolmen viikon kuluessa.

Vuoden 2024 koulutukset

  • 14.2.2024, klo 8.00 – 14.00
  • 18.4.2024, klo 8.00 – 14.00
  • 16.5.2024, klo 15.00 – 20.00
  • 6.6.2024, klo 8.00 – 14.00
  • 5.9.2024, klo 8.00 – 14.00
  • 14.11.2024, klo 8.00 – 14.00

Vuoden 2024 testit

  • 14.2.2024, klo 14.00 – 15.00
  • 18.4.2024, klo 14.00 – 15.00
  • 16.5.2024, klo 20.00 – 21.00
  • 6.6.2024, klo 14.00 – 15.00
  • 5.9.2024, klo 14.00 – 15.00
  • 14.11.2024, klo 14.00 – 15.00


Huom! Yritysten ja ryhmien ilmoittautumiset tyoelamapalvelut@eduko.fi


hae sivustolta