Talotekniikan erikoisammattitutkinto

Talotekniikkaurakointi, Nuohous, Kylmätekniikka

Talotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneena hoidat ja järjestelet talotekniikan asennusurakan järjestämiseen liittyvät käytännön työt. Ohjaat, aikataulutat ja toimit vastuullisena työnjohtajana asennustyössä. Osaat toteuttaa asennustyön suunnitelmien, työselostusten, laatuvaatimusten ja viranomaismääräysten mukaisesti. Hallitset talouden ja toimit annettujen raamien sisällä. Kykenet ohjaamaan ja vastaat asentajaryhmän toiminnasta. Hallitset työmaahan, työmaan sidosryhmiin ja viranomaismääräyksiin liittyvän viestinnän. Luot edellytykset turvalliselle toteutukselle, huolehtii työympäristöön liittyvistä järjestelyistä ja työn kannalta tarpeellisten materiaalivirtojen ohjaamisesta.

Koulutukseen on jatkuva haku. Haastattelussa arvioidaan tutkinnon soveltuvuus hakijalle.

Kenelle

Koulutus soveltuu henkilöille, joilla on noin viiden vuoden kokemus LVI-laitteistojen asentamisesta sekä hyvä perehtyneisyys alan työnjohtotehtäviin. Sopivana pohjakoulutuksena on esim. talotekniikan ammattitutkinto. Koulutukseen valitaan haastattelun perusteella.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Voit toimia alan vaativissa työtehtävissä ja kenties työnjohtajana? Talotekniikan erikoisammattitutkinnon suorittaneena hoidat ja järjestelet talotekniikka-asennusurakan järjestämiseen liittyvät käytännön työt. Ohjaat, aikataulutat ja toimit vastuullisena työnjohtajana asennustyössä.

Tutkinto antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Voit jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.

Opiskelutapa

Opiskelu on monimuotoista. Opiskelupaikka on Edukon UK85 -toimipiste. Opintoihin kuuluu työpaikalla järjestettävää koulutusta.

Tutkinnon sisältö

  • talotekniikkaurakoinnin osaamisala
  • nuohouksen osaamisala
  • kylmätekniikan osaamisala

Tutkinnon tarkempi sisältö on kuvattu ePerusteissa (opintopolku.fi)

Kustannukset

Koulutus on yksityishenkilölle maksuton. Opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin ja -välineet. Koulutukseen voi osallistua myös oppisopimuksella.


hae sivustolta