Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Kiinteistönhoitaja

Kiinteistönhoitajana työskentelet erilaisten rakennusten sekä piha-alueiden huolto- ja kunnossapitotehtävissä. Tunnet erilaiset työkoneet ja työtavat ja osaat huoltaa niin käyttämäsi koneita, kuin kiinteistöjen teknisiä järjestelmiäkin.

Kenelle

Henkilöille jotka työskentelevät kiinteistöhoitoalan työtehtävissä ja joilla on riittävä työkokemus alalta tai vastaavista työtehtävistä.

Työllistyminen ja jatko-opintomahdollisuudet

Kiinteistöpalveluala tarjoaa monipuolisia työtehtäviä alueen kiinteistöhuoltoyrityksissä ja työpaikkoja on hyvin tarjolla. Kausittaisen työn vaihtelu lisää työntekijätarvetta. Tutkinto antaa jatko-opiskeluoikeuden korkeakouluun

Opiskelutapa

Opiskelu tapahtuu henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaisesti. Suunnitelma pitää sisällään mm. teoriaopintoja lähiopetuksena ja verkossa, työsalissa opiskelua ja työelämässä oppimista. Opiskelu toteutetaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena.

Tutkinnon sisältö

Tutkinnon tarkempi sisältö on kuvattu ePerusteissa (opintopolku.fi).

Hinta

Koulutuksen hinta on 270 €. Tutkinnosta voi suorittaa myös tutkinnon osia. Lisäksi opiskelija kustantaa itse opiskelumateriaalin ja -välineet. Maksua ei palauteta opintojen keskeytyessä. Koulutukseen voi osallistua myös oppisopimuksella. Koulutuksen voi halutessaan maksaa useassa erässä.


hae sivustolta